Nöjd Sofia kom tvåa

Sofia Holmner kom på andra plats i Body Fitness-tävlingen i Göteborg. - Grymt roligt, jag kan nästan inte tro att det är sant, säger hon, mätt och nöjd efter en efterlängtad jullunch på Hotell Lyktan hemma i Arjeplog.

Sofia Holmner blev tvåa i Body Fitnesstävlingen i Göteborg i helgen.

Sofia Holmner blev tvåa i Body Fitnesstävlingen i Göteborg i helgen.

Foto:

ARJEPLOG2009-12-09 06:00
Tävlingen avgörs i tre ronder. I första ronden väljs maximalt femton deltagare ut till rond två.
- Därifrån är det bara sex stycken som går vidare till final, berättar Sofia Holmner. Och det är helt otroligt jobbigt att posera, stå helt blickstilla i strålkastarljuset med högklackade skor och se glad och avslappnad ut, samtidigt som du spänner hela kroppen.
Gav resultat
Men Sofias ansträngningar gav utdelning, i form av en hedervärd andra-
placering. Efter tre Body Fitnesstävlingar under året ska nu Sofia ta en välförtjänt paus från tuff träning och noggrant avvägda dieter.
- Jullunchen var underbar, jag gick tre vändor till dessertbordet, säger hon och skrattar.
Någon ny tävling är inte inplanerad förrän tidigast om ett år, i samband med nästa Fitness-festival. Sofia ska nu ägna tid åt släkt, vänner och utveckling av sitt företag inom friskvårdsbranschen.
- Kroppen behöver tid för återhämtning, och jag vill ha tid över för annat. Jag ska försöka utveckla verksamheten som personlig tränare, det är något som känns mycket kul och stimulerande. Men det var grymt roligt att sluta det här året med ett så här bra resultat.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om