När Café Storgatan gick i konkurs tog Ricky Beepat över lokalerna. Efter ungefär fyra månaders arbete slår han nu upp dörrarna till Älvsbyns senaste restaurang – Ricky's place.
– Det blir mycket amerikanskt. Steak, ribs, wings, coleslaw och friterad kyckling. Men det blir på kvällarna. Som lunch kommer jag att servera husmanskost med lite extra sting fyra dagar i veckan och karibisk mat en dag i veckan, säger Ricky Beepat.
Han flaggar dock för den verkliga premiären i december.
– Som det ser ut får jag alkoholtillståndet då. Då kommer en vinnare av drink-SM hit och blandar drinkar. Fram tills dess är det bara restaurang och lite kortare öppettider.
När alla tillstånd är klar siktar Ricky Beepat på att ha öppet längre än någon annat i Älvsbyn.
– Det ska bli roliga öppettider som Älvsbyn saknar.
Han ska även servera mat så länge han har öppet.
– Köket stänger när jag stänger. Så man ska kunna äta mat här halv två om man vill, säger Ricky Beepat.
Fram till december ska han bli varm i kläderna.
– Jag vill framför allt inte tappa mer pengar. Jag kan inte vänta längre med att öppna.
Hur känns det inför premiären?
– Det känns bra. Äntligen. Men lite spännande också.