Fortfarande strömlöst i vissa områden

Drygt 200 hushåll i centrala Älvsbyn berörs fortfarande av onsdagens strömavbrott. Felsökning pågår. Enligt Vattenfall inträffade strömavbrottet klockan 12.47, men i bostadsområdet Västermalm uppger flera personer till PT att de saknat ström sedan 10-tiden i dag.

ÄLVSBYN2013-04-24 15:42

Vattenfalls presstjänst meddelar att av de 285 abonnenterna i Älvsbyn som drabbades av strömavbrott under lunchtid i dag återfick 77 hushåll strömmen efter fem minuter. Någon uppgift om att strömavbrottet börjat redan på förmiddagen säger sig presstjänsten inte ha fått.

– Konstigt! Jag ringde Vattenfall vid elvatiden och anmälde att vi varit utan ström en timme, säger Helena Lindmark, som bor på Stambanegatan i bostadsområdet Västermalm.

– Vi och våra grannar har inte fått tillbaka strömmen än. Jag har nyss ringt och frågat hur länge det dröjer innan strömmen kopplas på. Jag börjar bli orolig för matvarorna i kyl och frys efter mer än fem timmar utan ström.

Vattenfalls personal jobbar för fullt med felsökning i områdena som ännu berörs av strömavbrottet. Det är ovisst hur länge det dröjer innan felet är åtgärdat.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om