Efter åratal i branschens startar Adam eget i Älvsbyn

Venezia har samma namn och ligger på samma plats, men från och med nu är det ny meny och ett nytt ansikte bakom kassan när Adam Qaissi satsar i Älvsbyn.

Efter att ha arbetat på Milano i Boden i ett antal år så satsar Adam Qaissi på att öppna eget genom att köpa Venezia på Storgatan.

Efter att ha arbetat på Milano i Boden i ett antal år så satsar Adam Qaissi på att öppna eget genom att köpa Venezia på Storgatan.

Foto: Håkan Öberg

Älvsbyn2022-06-06 14:00

Adam har tidigare jobbat på pizzeria Milano i Boden där han kommer ifrån. Men med åren som gick så började han känna att det är dags för något eget.

– Ja jag har jobbat i den här branschen i några år nu. Chansen dök upp så nu har jag satsat på att köpa Restaurang Venezia, säger Adam Qaissi.

En helt ny meny är den första saken som Adam har infört på Venezia sedan han tog över restaurangen nu i dagarna.

– En ny meny och vi har tecknat ett avtal med Svensk cater så vi ska få alla våra varor därifrån så att det ska bli den bästa kvaliteten, säger Adam Qaissi.

undefined
Adam Qaissi bor fortfarande i Boden men flytten är på gång. "Det är här jag tänker slå mig ned", säger han.

Det kommer fortsätta stå Venezia på skylten även framöver. Men Adam hoppas på att det ska vara en del andra förändringar på gång i restaurangen.

– Vi kommer att jobba på samma sätt som man gjort tidigare här med att servera mat i restaurangen och för avhämtning. Men vi planerar att komma igång med utkörning lite senare. Jag planerar också att fixa alkoholtillstånd, vilket är något som har saknats på Venezia tidigare. Jag ska in och prata med dem och se vad de säger, men jag hoppas vi får tillstånd så snart som möjligt, säger Adam Qaissi.

Bor du kvar i Boden?

– Ja än så länge så pendlar jag mellan, men jag ska se till att flytta till kommunen. Det är inte en bra idé att köra mellan på vintrarna, så jag tänker slå mig ner här i Älvsbyn, det är planen, säger Adam Qaissi.                

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!