Annonssamarbete med Revisionären

En annorlunda revisionsbyrå

Revisionären AB kallar sig för en revisionsbyrå, det är så man kallar sig när en revisor finns i huset. Men där tycker de att likheterna slutar.

Jessika Andersson är auktoriserad redovisningskonsult och delägare på Revisionären AB.

Jessika Andersson är auktoriserad redovisningskonsult och delägare på Revisionären AB.

Foto: Content Studio, Norr Media

Piteå2022-04-13 11:23
Detta är ett annonssamarbete.

Jessika Andersson är auktoriserad redovisningskonsult och delägare på Revisionären. Främsta kunderna är små och medelstora företag i Piteå men de har även kunder runtom i Sverige. Ett av målen Revisionären ständigt jobbar med är att visa att ekonomi och siffror är roligt.

– En del kunder brukar säga att de är nervösa när de ska till revisorn, nästan som att gå till tandläkaren. Men på Revisionären gör man allt för att vända på det. Vi pratar inte svåra ekonomiska ord utan så att kunderna förstår. Vi vill göra det enkelt, inte komplicerat, säger Jessika Andersson.

Vid rekrytering värdesätter Revisionären högt om de sökande tidigare har arbetat inom serviceyrken. Anledningen till det är att en sån bakgrund ofta gör att den sökande tar med sig ett naturligt socialt samspel, vana vid telefonsamtal och pedagogik bland annat.

– Det bästa med att jobba här är att det aldrig blir långtråkigt och att du aldrig kan bli fullärd. Det går att fördjupa sig i det oändliga, bli specialist på fastigheter, lön och moms för att bara nämna några exempel, säger Jessika Andersson.

Vill du veta mer om Revisionären? Klicka här!

undefined
Theres Sörvåg, Jessika Andersson, Cristel Isaksson och Joakim Kristoffersson som alla jobbar på Revisionären AB.

Teamkänsla skapas inte från ingenstans. Varje år åker alla anställda tillsammans på gemensamma strategimöten som allra helst är i fjällmiljö där de brainstormar och utvecklar företaget samt teamkänslan. Halloweenfirande med utklädnad, påsk-fondue och lucia-scones är några av de återkommande roligheterna som äger rum varje år på Revisionären. Och ibland godis och alkoholfritt bubbel inför premiären av filmvisning av deras egna företagsfilmer.

– Jag tror att allt hänger ihop, hela livscykeln, trivs man inte på jobbet så påverkar det hemma och tvärtom. Livet blir enklare om man har roligt. Man ger mer om man känner glädje på jobbet, säger Jessika Andersson.

undefined
Teamkänsla skapas inte från ingenstans. Varje år åker alla anställda tillsammans på gemensamma strategimöten som allra helst är i fjällmiljö där de brainstormar och utvecklar företaget samt teamkänslan.

På Revisionären:s sociala medier och hemsida går det att hitta flertalet kortfilmer från deras vardag. Varje film är en sketch som bjuder in till skratt och lättar upp känslan kring en bransch som stereotypiskt kan anses enbart handla om att sitta stilla och räkna.

– Vi vill förmedla vad vi håller på med men på ett roligt sätt. Vi vill ju att folk ska se våra filmer och både förstå vad vi håller på med men också hur vi är. Men en ”tråkig” traditionell reklamfilm kommer vi nog aldrig göra, det passar inte in, säger Jessika Andersson och fortsätter:

– Kunder ska förstå att vi är enkla. De ska inte vara rädda för att gå hit.

Se fler av Revisionären:s filmer här!

Revisionären AB är ständigt på jakt efter nya talanger. Just nu söker de en revisor, revisorsassistent och redovisning- och lönekonsult. Tveka inte på att ansöka om du tror att någon av tjänsterna passar dig!

Klicka här för att se lediga tjänster!

Revisionären tipsar

Jobba med dessa punkter för att öka trivselfaktorn på er arbetsplats. 

● Utmaningar som låter alla utvecklas

● Se till att alla känner sig sedda

● Mjukt ledarskap

● Delaktighet, möjlighet att påverka

● Gemensamma aktiviteter

● Bjud på dig själv

● Ta hand om varandra

● Arbeta som ett lag

● Bra arbetsmiljö

● Välkomna alla nya ordentligt

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på PT.