Så såg siffrorna ut för Arvidsjaur Renslakt AB senaste året

Här är de viktigaste siffrorna från årsredovisningen för Arvidsjaur Renslakt Aktiebolag som nu är klar. Företagets omsättning är omkring 60,5 miljoner kronor, en förbättring på 29,8 procent jämfört med föregående period.

Illustrationen visar rörelsemarginalen för Arvidsjaur Renslakt för det senaste året. Bakgrunden är en satellitbild över företagets adress.

Illustrationen visar rörelsemarginalen för Arvidsjaur Renslakt för det senaste året. Bakgrunden är en satellitbild över företagets adress.

Foto: Proff, Google Maps

Företagande2024-12-27 10:50

Resultatet före skatt är högre än föregående år, ungefär 400 000 kronor mot cirka 100 000 kronor.

Rörelseresultatet hamnade på drygt 1,6 miljoner kronor.

Det ger en rörelsemarginal på 2,7 procent, som är bättre än föregående period. Då var rörelsemarginalen minus 0,8 procent.

I jämförelse är rörelsemarginalen i snitt för svenska företag 7,7 procent, enligt de senaste uppgifterna från SCB. I sektorn för livsmedelsframställning uppgår det motsvarande genomsnittet till 3,6 procent.

Arvidsjaur Renslakt i korthet

Arvidsjaur Renslakt har funnits sedan 1992, och bolagets huvudbransch är charkuteri- och annan köttvarutillverkning. Redovisningsperioden löper från juli till juni.

Företaget har 17 anställda, enligt årsredovisningen, vilket är två fler än föregående redovisningsår.

Styrelseordförande är Per Harald Fredrik Karlsson (60).

Så ser branschtoppen ut

Sett till omsättning är Arvidsjaur Renslakt störst i Arvidsjaurs kommun och det andra största företaget inom sin specifika bransch i Norrbotten, som är charkuteri- och annan köttvarutillverkning.

Företaget är också det 31:a största i landet. Det finns elva företag i samma bransch i Norrbotten.

Här nedan syns en översikt över topplistan i den nuvarande branschen, sorterad enligt omsättning. Data hämtas från den senaste registrerade årsredovisningen och kommer att uppdateras i takt med att nya årsredovisningar mottas.

Karta: .
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!