Klubbgärdet Fastighets AB: Här är årsredovisningen för 2023

Så gick det för Klubbgärdet Fastighets AB under 2023.

Illustrationen visar rörelsemarginalen för Klubbgärdet Fastighets för det senaste året. Bakgrunden är en satellitbild över företagets adress.

Illustrationen visar rörelsemarginalen för Klubbgärdet Fastighets för det senaste året. Bakgrunden är en satellitbild över företagets adress.

Foto: Proff, Google Maps

Företagande2024-10-04 10:20

Här är de viktigaste siffrorna. Omsättningen i företaget är 54 miljoner kronor, en minskning med 0,2 procent. Med den omsättningen är företaget bäst i kommunen i sin bransch, som är uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade industrilokaler. Resultatet före skatt är lägre än föregående år, omkring 250 000 kronor mot knappt 1,2 miljoner kronor.

Rörelseresultatet ökar med 2,4 procent, och slutar på 18 miljoner kronor.

Rörelsemarginal blev 33,7 procent, som är på samma nivå som 2022.

De senaste data från SCB indikerar att den genomsnittliga rörelsemarginalen för svenska företag är 8,7 procent. Noteras ska att företaget har fyra dotterbolag, och att varje företags resultat officiellt rapporteras för sig.

Klubbgärdet Fastighets: En översikt

Klubbgärdet Fastighets bildades 2008, och bolagets huvudbransch är uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade industrilokaler. Företaget har fyra dotterbolag.

Vd är Erik Folke Stenvall (64), medan Anna Greta Flink (62) är styrelseordförande.

Branschtoppen i översikt

Sett till omsättning är Klubbgärdet Fastighets störst i Piteå kommun och det andra största företaget inom sin specifika bransch i Norrbotten, som är uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade industrilokaler.

Företaget är också det 88:e största i landet. Det finns 58 företag i samma bransch i Norrbotten.

Nedan finns en översikt över topplistan inom den aktuella branschen, rangordnad efter omsättning. Informationen är hämtad från den senast registrerade årsredovisningen och kommer att uppdateras löpande när nya årsredovisningar kommer in.

Karta: .
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!