Roger Sjöberg har avlidit. Han föddes 1943 och växte upp på Strömsborg i Piteå tillsammans med sin mamma Dolly och pappa Bengt. När han var fem år föddes hans bror Lennart. I skolan hade Roger lätt för geografi, vilket han hade nytta av i sitt första jobb som postiljon när han var 15 år.

Roger träffade sin blivande maka Berit på dans. Han var alltid välklädd och han förde sig bra. Tillsammans med Berit fick han tre barn. En pojke (Mikael) och två flickor (Eva och Mona). Under barnens uppväxttid arbetade Roger som byggnadsarbetare i olika delar av landet, ofta tillsammans med sin pappa och bror, han startade också upp egna företag inom byggbranchen.

I slutet av sjuttiotalet träffade Roger sin andra blivande maka Signild. Tillsammans med henne fick han ett barn (Jennie). Efter att ha bott på olika ställen i landet flyttade de till en lantlig gård utanför Gävle där de hade djur som höns, grisar och hästar.

Där fungerade de som rehabiliteringshem för missbrukare. Några år runt år 2000 bedrev Roger en liknande verksamhet även i Sikfors.

Roger hade ett stort intresse för hästar och trav. En händelse han var särskilt stolt över var när han blev utsedd till årets amatör i Bodentravet.

Söndag den 15 april började det lilla hus utanför Gävle som Roger bodde i att brinna. Roger hann inte ta sig ut i tid utan avled till följd av rökutvecklingen. Han sörjs närmast av sina barn med familjer och sin bror med familj.