Partystämning på Ladan

Piteå PRO:s första pubafton denna höst lockade många. Visserligen trångt om stjärterum men alla som anmält sitt intresse för denna kväll kom.

10 oktober 2019 10:50

Snygga uppklädda damer och herrar kom i god tid för att hitta sig en plats. Det sorl som uppstod i lokalen verkar ha en hög trivselfaktor, glatt och trivsamt. Det är många olika samtalsämnen som kommer upp vid borden. Det var mannen som var lycklig över att han gjort sitt livs golfrunda, om aktivitetsklockan olika finurligheter, om sitt hemställe, den sista husbilssemestern för säsongen och hur olika frukostvanor kan vara, var några samtalsämnen som så mycket annat, människan är verkligen en berättelse.

Alice Stenvall var värd för kvällen och påminde om att det var Mikaeli helg och berättade från sin ungdom om ”ungdomens helg” då man skulle klä sig extra fin och finkappan skulle på. Flickorna for till kyrkstugorna och pojkarna kikade bakom fönstren. En svunnen tid men många minnen!

Förutom en riktig maffig god och uppskattad landgång innehöll kvällen dans till Lelle. Lelle bjöd på musik från dansbandsvärlden allt vad den innehåller. Det är verkligen igenkänningsmusik. Strax innan musiken kommer igång så var dansgolvet fullt av förväntansglada dansare. Alla var laddade! Det blev trångt, varmt svettigt!

Fem par ställde upp i ballongdansen. Det gällde att trampa sönder varandras ballonger. Den som har kvar en hel ballong längst vinner ett fint pris. Ett enkelt trevligt inslag. Det är i Piteå PRO det händer.

Alice och Gun Wallon informerade om de aktiviteter som kommer framöver. Allt finns på hemsidan och annonseras i Piteå-Tidningen.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Eva Lundgren