ÅTERTRÄFF Dessa glada återsåg varandra i Arvidsjaur den 26-28 juli för att fira att det var 60 år sedan de tog Realexamen.

Vi har träffats förut, med detta inser vi att det inte blir någon mer fysisk träff. Vi håller kontakten vid liv.

Vi som sågs vid matbordet på Laponiakåtan var Kristina Boström, Umeå. Ulf Jonemo, Eskilstuna. Inger Alatalo, Södertälje. Eva Hurtig, Grahn, Enköping. Birgit Linblom, Porjus. Rolf Ståhl, Piteå. Per Lidén, Stockholm och Kenneth Degerman, Luleå.

Under lördagen anslöt även Sven Ivar Lidström, Piteå. Av sjukdomsfall kunde inte Andris Viduss, Storfors Värmland och Ulla Lundgren Basruträsk närvara.

Gruppen hade ett gediget program med början i Hembygdsgården med information om kända profiler i Arvidsjaur. Nils Widman och Lena Lindgren underhöll i nästan två timmar med intressant kunskap.

Lördagen ägnades besök på Hattmuseet i Glommers och en rundvandring i Gallejaur med kunnig guide och bra information om systrarna Karlsson. Söndagen avslutade med ett guidat besök vid monomentet om Akkavare olyckan 1956. Gruppen riktar ett stort tack till de som gjorde sista träffen så minnesvärd.