ABF Dansgille firade 40 år – med dans förstås

22 maj 2019 10:00

Lördag den 11 maj firade ABF Dansgille 40 år i dansens tecken. Ordförande Margit Johansson hälsade gäster och underhållare välkomna och höjde en skål för jubilaren.

Tidigare medlemmar under dessa 40 år var inbjudna och med på festen fanns hedersmedlemmarna Margit Nordsvahn och Rolf och Bojan Öberg vilka varit med från starten. Många är de som lärt sig grunderna i folk och gammeldans med Bojan och Rolf som ledare.

Kvällen inleddes med sång och dans med elever ur årsklass 6 från Norrmalmskolan under ledning av Kerstin Adolfsson. Duktiga elever som fick varma applåder.

Dags för middag! Gästerna bjöds på "Norrländsk skärdgårdsbuffe`", fantastiskt gott. Efter maten tog kvällens underhållare vid. Staffan Lundström och Lars-Åke Aldrin bjöd på musikquiz, sång och musik, roliga historier och buskis. Stämmningen var hög och skratten många. Stor eloge för underhållningen.

Kaffe och tårta fick avsluta måltiden.

Dansgillet visade även några danser som funnits med under åren.

Uppvaktning i form av en vacker orkide fick Margit motta av ABF:s Stefan B Andersson. Stort Tack!

Sedan kom dansen igång och pågick fram till vickningen. Nu var kvällen sen och efter sista dansen var det dags att ta farväl och nöjda och glada tog vi oss hem efter mycket trevlig samvaro.

Ett stort tack till alla gäster och underhållare som gjort det möjligt för oss att arrangera detta jubileum och som gjort det till ett varmt minne.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Festkommittén