Taxichauffören Boury hojtar åt fartdårar på Dakars gator innan hon hänger sig åt en diskussion om Senegals tradition av månggifte med en av sina passagerare. Tack vare sitt goda självförtroende och sin gula taxibil har hon tagit makten över sitt liv, och blivit familjens överhuvud.
- Ju mer jag läste om Taxi sister - ett statligt initiativ för att uppmuntra kvinnliga entreprenörer för att starta egna företag - desto mer kände jag att det vore ett perfekt ämne för en film, säger dokumentärfilmaren Theresa Traore Dahlberg.
Filmfestivalen CinemAfrica har arrangerats i Stockholm sedan 1998, med filmer och filmskapare från hela den afrikanska kontinenten.
I år har man satsat särskilt på svenska filmare med afrikanska rötter, som Theresa Traore Dahlberg.
Hon tillbringade barndomen både på Öland och i Burkina Faso.
- Det har påverkat mig på många sätt. Man känner sig rätt hemma vart man än åker.
"Afrika"-tema
Ett problem med den västerländska bilden av Afrika är att vi ofta ser Afrika som ett enda land. Det visade inte minst Bokmässan, som efter att ha fokuserat på länder som Lettland och Spanien valde "Afrika" som tema för förra årets mässa.
Theresa Traore Dahlberg menar att det finns stora skillnader mellan två västafrikanska länder som Burkina Faso och Senegal.
- En av de största skillnaderna är vattnet, vilket gör att det finns fler turister, annan mat, och andra yrken i Senegal.
Ett av hennes mål som filmare är att bredda bilden av Afrika, att visa att där finns mer än det som nyhetsmedierna förmedlar i form av svält, krig och mänskliga tragedier.
- Folk är rätt lika överallt i världen. Det är så självklart egentligen, men ser man bara en bild är det lätt att skapa sig en uppfattning utifrån det. Under 30 minuter med Boury får man lära känna henne och känna igen sig i henne. Då blir hennes liv inte så främmande.