Bergqvists smakresa går vidare

Wokad orm, snaps spetsad med kobrablod och kambodjansk spindel har hittills inte avskräckt Kjell Bergqvist från kombinationen resor och matlagning.

Kultur och Nöje2012-09-18 06:00

I mellandagarna bär det av för inspelningen av en ny säsong av "Kjelles smakresa" och den här gången är Asien utbytt mot Sydamerika.

- Det ska bli jättekul och förhoppningsvis blir det god mat den här gången, säger Kjell Bergqvist till TT Spektra.

Skådespelaren ska bland annat besöka Mexiko, Kuba och Argentina och ser fram emot ett par månader i solen.

- Att resa är min enda riktiga hobby och jag har inte varit så mycket i Sydamerika tidigare. Min fru och lillkillen kommer med och den här gången blir det nog inte så mycket skorpioner, lite marsvin kanske men det är inte hela världen. Jag har ju ätit ekorre, det var inte helt fel, säger Kjell Bergqvist.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!