Tummen upp för många olika saker

Insändare2019-10-11 10:39
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

TUMMEN UPP

0 ... och fem röda rosor vill jag ge till alla i hemtjänsten i Norrfjärden. Ni är alla helt gudomliga.

Rune

0 ... för hemtjänsten i Hortlax. Ni är fantastiska! Kunniga och hjälpsamma och ni griper in när det behövs. Som anhörig känner man sig trygg. Anne,  känn dig stolt över din grupp! Alla får ett tack men särskilt vill jag ge dig Viola för ditt arbete.

G

0 ... för dig Gert Löfgren i Norrfjärden, för all kärlek, omsorg och omtanke du ger mig varje dag. Älskar dig så, kram!

Gurthie

0 ... för dig Birgitta Pettersson, krönikör i PT, du är så fantastiskt träffsäker och rolig! Det är en fröjd att läsa dina fyndiga krönikor. Sluta aldrig skriva!

Rita

0 ... en gång till för Birgitta Pettersson för dina krönikor i PT. Ser alltid fram emot onsdagarna då jag får läsa dina underfundiga, roliga och ibland lite bitska texter.

Anki

0 ... för världens bästa morgontidning, världsbladet Piteå-Tidningen så klart. Önskar er allt gott för framtiden.

Lena

0 ... För personalen på Brogården. Min fru och vår mamma Kristina har flyttat från Brogården till Ängsgården. Vid flytten följde två från personalen och boendechefen med. En från personalen på sin fritid. Vi uppskattar det mycket. Tack för att ni tagit hand om Kristina så fint.

Per-Åke och barnen

TUMMEN NER

0 ... för verksamhetschefen Ola Fritz, psykiatrin i Piteå, men också för ledningen, som i spetsen för allt, låtit detta fortgå! Kanske dags för en ny #metoo-rörelse för alla som blivit mobbade och utrfrysta på jobbet? Listan kommer att bli lång. Till PT säger jag: dags att gräva fram skiten!

RK

0 ... för ni föräldrar som parkerar utanför Björklunda förskola och låter bilen gå på tomgång. Tänk på miljön!

Boende på Björklundavägen