Tummen upp för en massa saker

Insändare2019-10-25 15:58
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

* ...för det fantastiskt fina omhändertagandet av mina föräldrar, då det besökte röntgenavdelningen i Piteå 25/10! Både sköterskan och läkaren var så hjälpsamma och trevliga. Ni är guld värda!

"E och R och Dotter"  

* till Räddningstjänsten/ambulanspersonalen som tog hand om mig och hjälpte mig efter olyckan vid Eliasgrottan söndag 20/10.

AL

* ... för hantverkare som Anders, som har slitit med min vattenskada och fixat det noggrant och jättefint. Men han har även gjort det där extra, som är såå mycket värt. Det uppskattas verkligen, och får en att känna sig så trygg. Tack!

Eva

* ... och ett stort tack till alla i personalen på äldreboendet Norrgården, avdelning Kvisten i Norrfjärden, det har varit med glädje vi kommit på besök och sett hur väl ni tagit hand om JanErik under hans tid hos er. Ni är fantastiska!

Yvonne Holmgren

* ... för alla på ortopeden i Piteå , vi på rum 7 mellan den 15 och 19 oktober. Underbart bemötande, fantastiskt utförda operationer. Ni ska veta att vi tycker att alla som vi har kommit i kontakt med är fantastiska. Hälsar alla från ”snällrummet”

Anki Lundberg

* ... till Anders Henriksson för hans artikel om vården på Piteå sjukhus. Håller fullständigt med honom.

Karl Filip Hedkvist

* ... och ett stort tack till restaurangen i Älvsbyn för den välsmakande och fina middagsbuffén ni serverade i samband med Janne Schaffer-konserten!

Håkan Marklund

* ... för förre enhetschefen vid psykiatrin i Piteå. Jag blir stolt att vara kvinna när jag läser om enhetschefen Gretes agerande.Hon borde tillsättas som verksamhetschef när Ola Fritz avgår.

Erfaren sjuksköterska