Rose-Marie Möller

Foto:

Dödsfall2016-09-29 06:00

Torsdagen den 15 september avled min kära mor Rose-Marie Möller i en ålder av 72 år.

Hon föddes i Abborrträsk, dotter till Klas och Judith Wallström. Brodern Reidar föddes några år senare. Efter avslutad realskola började hon arbeta på Arvidsjaurs bokhandel och sedan på skattekontoret. På skattekontoret arbetade hon i många år, ända fram till hennes pension. Hon trivdes mycket bra på sitt arbete.

I början av 1960-talet träffade hon sin blivande make Signar Möller, Ånäset, Jörn. De gifte sig 1967 och fick efter det många lyckliga år tillsammans. Ett par år senare föddes jag, Ann-Helen, deras enda barn.

Mamma var under sina levnadsår mycket sjuk, men trots alla svåra komplikationer så var hon alltid stark och vid gott mod. Hon levde med smärta, men klagade sällan. Hon var väldigt glad över sina fyra barnbarn och de betydde mycket för henne. Hon tillbringade ofta tid med dem och hon var tacksam över att få ha dem nära.

En av hennes stora fritidssysselsättningar var att läsa böcker. Hon tyckte även om att handarbeta. Mamma var en omtänksam person med stort hjärta. Hon kommunicerade rakt, tydligt, med en underfundig humor och hade lätt till skatt.

Vi saknar henne oerhört, men kommer alltid att vara tacksam över den tid vi har haft tillsammans. Hennes minne bär vi djupt i våra hjärtan.

In memoriam

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!