Medvind för Centern i Arvidsjaur

Centerpartiet i Arvidsjaur är i medvind. När kretsen samlades för årsmöte på flygplatsen den 22 februari, så var det inte bara vindmätarna som gav utslag. Ytterligare ett mandat i kommunfullmäktige och fler medlemmar i kretsen gör att optimismen är stor inför mandatperioden.

Bjarne Hald omvaldes i styrelsen för Canterpartiet i Arvidsjaur.

Bjarne Hald omvaldes i styrelsen för Canterpartiet i Arvidsjaur.

Foto:

ARVIDSJAUR2015-02-24 10:54

Den utåtriktade verksamheten med sociala medier och valtidning lönade sig, konstaterade Bjarne Hald som, liksom övriga styrelsen, blev omvald. Delaktighet ska även i fortsättningen vara en ledstjärna, inte bara för medlemmarna utan också för medborgarna i kommunen.

Därför kommer Centerpartiet i Arvidsjaur även i fortsättningen satsa på Facebook och hemsida, där alla både kan få och ge information om aktuella politiska frågor. Även satsningen på öppna möten och medborgarsamtal runtom i kommunen kommer att fortsätta.

Likaså kommer Centerpartiet fortsätta att i alla lägen bedriva en aktiv oppositionspolitik

Årsmötet inleddes av en visning av den imponerande utställningen på flygplatser om satsningen på biltestverksamheten, en utställning som alla som har möjlighet borde besöka!

Som gäst medverkade Anna-Stina Nordmark Nilsson, Centerpartiets gruppledare i landstinget, som informerade om turerna i landstinget och det fortsatta arbetet med inriktning på hälso- och sjukvård.

Förutom Bjarne Hald omvaldes även Martin Nilsson, Leif Andersson och Ann-Karin Sörmo som ordinarie ledamöter samt Jonas Granberg och Kristina Bäckström som ersättare. Kristina Lundberg, Samuel Wigenstam och Lennart Wigenstam har ett år kvar på sitt mandat.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om