Det var i november som programmen spelades in. Så Lina Nordström visste att onsdagskvällens program var det sista. Men allt har hemlighållits.
- Visst känns det både tråkigt och surt att åka ut. Som ett antiklimax, men jag är ändå glad att jag nådde så långt som jag gjorde, säger Lina.
Burmesisk kycklinggryta. Smaken var okej tyckte Lina, men ...
- Jag fick inte upp såsen på tallriken, så det blev inte så bra.
Och choklad- och hallonsufflé i utslagningstävlingen.
- Jag vill ju inte tro annat än att domarna var objektiva. De tyckte den var fadd i smaken och något äggig.
Hur som helst var gästspelet i Mästerkocken hur kul som helst.
- Bästa minnet var när vi tävlade i lag på örlogsfartyget. Det var intensivt och grymt. Fast det allra bästa är nog alla matlagningskompisar jag fått. Vi har redan träffats en gång och vi ska träffas fler gånger, säger Lina.
Lina Nordström jobbar på Silverhatten/Kraja och har fått ge namn till Krajas restaurang som nu kallas Linas kök. Hon har varit med om att ta fram menyn för fredagskvällarnas after work bland annat. Till helgen blir det garanterat inte burmesisk kycklinggryta.
- Det blir karibisk buffe. Den där burmesiska grytan tar vi med humor en annan kväll, säger hon.