Lycka bortom vetenskapen

Sanna Bengtsson skriver om saker hon tror på som inte är vetenskap och att det förmodligen finns mer runt om oss än vad vi idag kan bevisa.

7 september 2017 21:34

Jag har inga specifika planer inför framtiden, men jag har stora förväntningar på hur den kommer att se ut. Min magkänsla och min vilja vet: jag kommer göra någonting bra när jag blir äldre. Attraktionslagen, 11:11 och mina lösa ögonfransar kommer hjälpa mig att nå dit, för det är det jag tror på.

.

Mycket av det jag tror på är inte vetenskap, men det behöver inte betyda att det inte är sant.

Jag tror att 11:11 är ett magiskt klockslag och om du önskar dig någonting inom den minuten, kommer det att gå i uppfyllelse någon vacker dag - om du tror på din önskan nog mycket.

De gånger jag hittar en lös ögonfrans som jag tappat önskar jag mig också något. Låter kanske för bra för att vara sant, men jag finner lycka i det i alla fall.

.

Även attraktionslagen är en del i mitt liv (attraktionslagen säger att du attraherar händelser i ditt liv. Om du tror, vill och känner att någonting ska hända kommer det göra det). Till exempel det här med min framtid. Jag tror, vill och känner på mig att det kommer bli bra och att jag kommer göra någonting gott.

Jag anser att det är attraktionslagen som hjälper mig och genom den plus hårt slit kommer jag att nå dit jag vill. Kanske låter flummigt men jag säger till er, läs på mer om attraktionslagen. Det är goda tankar och värderingar som ingår i den.

.

Jag finner grunden i min positivitet, kreativitet och inspiration i detta. Genom att tro på till exempel attraktionslagen blir jag en mer positivt tänkande person. Jag kämpar hårdare och vet att om jag ställer in mig på någonting kommer det fungera.

Om jag tror på mig själv nog mycket kommer jag lyckas, jag känner det. Samma med 11:11. Jag önskar mig saker som kan gynna mig i framtiden och visualiserar det framför mig. Genom det blir jag mer hoppfull och glad och blir taggad på att göra och komma igång med saker.

.

Även fast 11:11 inte skulle vara ett magiskt klockslag eller en lös ögonfrans inte skulle uppfylla mina önskningar spelar det egentligen ingen roll. Det som betyder något för mig är att jag blir mer hoppfull utav det, samma sak med attraktionslagen.

Jag råder er som inte tror på sådant att öppna ögonen och se vad som faktiskt kan finnas runt oss. Tryggheten i att bara tro på det som är vetenskapligt bevisat håller oss tillbaka från vad som faktiskt kan finns i världen, även sådant som inte är bevisat än. Våga tro på mer än vetenskapen och se att det finns mer än vi kan bevisa.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Sanna Bengtsson