En spelare tog hela potten i V3-spelet (53 364 kronor) Heidi Hiltunen vann V3-1 med 18-oddsaren Kias Mando och sedan följde Månsson upp med en dubbel. Först kallblodet Nesvik Odas seger i V3-2 till 26 gånger insatsen och sedan Great Victory.

– Svärfar (tidigare tränaren Ingemar Rehnfors, vår anm.) lägger ned jobbet på Nesviks Oda och det var skönt att spräcka segernollan där, sa Christian vars hästar vunnit några lopp i vinter efter en säsong som präglats av sjukdomar i stallet.

– Det var främst under 2017 som det strulade med infektioner och annat, men nu har det ljusnat rejält. Även Celeste Brodda spurtade bra i skymundan idag, konstaterade hemmatränaren Månsson som alltså gav

sig själv och någon av sina supporters en skön premiärafton.

Apropå sköna segrar gav Susanne H Osterling travtränaren Gunnel Fredriksson en fin 60-årspresent när ekipaget vann V65-2 med 4-årige Gorgeous L.A.

– Fyller Gunnel år. Det visste jag inte, kommenterade Susanne efter loppet.

Gunnel firade 60-årsdagen i Spanien med familjen, men tjejerna som vikarierade för henne och dottern Hanna Olofsson var inga duvungar i sammanhanget. Susanne Osterling och Jenny Engfors brukar hitta till vinnarcirklarna.

Ekipagen från den södra länsdelen fick nöja sig med ett par andraplatser med mersmak. Såväl Lars Marklunds Glace Au Four i V65-2 (Sandra Eriksson körde) och Roger Nilssons Mellby Dealer i V65-5 långspurtade strålande i spåren.