Potter om gåvan: "Blir ledsen och arg"

Ledsen, besviken och arg.

Det är känslorna förre tränaren Graham Potter känner över den ekonomiska krisen i Östersund. Ändå väljer han att gå in med en stor summa pengar.

Trots att man är besviken vill man i slutändan hjälpa dem ur problemen, säger han till Östersunds-Posten.

10 oktober 2019 18:50

Potter, numera huvudtränare i Premier League-laget Brighton, talar ut om gåvan till Östersunds-Posten.

Det var tidigare i veckan som klubben offentliggjorde att den förra ledarstaben med Graham Potter, Billy Reid, Björn Hamberg och Kyle Macauley hade bidragit med stora pengar. Enligt SVT ett sexsiffrigt belopp.

Allt för att rädda krisdrabbade Östersund. Till att börja med måste ÖFK senast på måndag betala en skatteskuld på 1,4 miljoner kronor. Men det är bara början.

Vi hörde om problemen som klubben har. Vi pratade om det i gruppen och den första reaktionen var att man blir ledsen, lite besviken, frustrerad och arg över att man hamnat i den här situationen sedan vi lämnade. Med Europa League och den fina grupp av spelare som fanns då... Det är ledsamt att se klubben i ett så finansiellt akut tillstånd, säger Potter och fortsätter:
Samtidigt betyder klubben mycket för oss. Några av minnena därifrån kommer leva med oss under resten av våra liv. Det var vårt hem under flera år och vi älskar staden. Så trots att man är besviken vill man i slutändan hjälpa dem ur problemen.
Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!