Nu drar Nappataget 2020 igång

Hallå, alla små och stora sportfiskare! Nappataget 2020 är igång från den 1 juni till den 31 augusti. I slutänden lottar vi ut den stora fiskeresan till Arjeplogsfjällen.

Nu drar Nappataget 2020 igång. Alla som deltar har chansen att vinna den stora fiskeresan till Arjeplogsfjällen. Så var med du också! (Arkivbild)

Nu drar Nappataget 2020 igång. Alla som deltar har chansen att vinna den stora fiskeresan till Arjeplogsfjällen. Så var med du också! (Arkivbild)

Foto: Gunnar Westergren

Piteå2020-05-28 14:41

Vad kan passa bättre i coronatider än att fiska? Säkert finns det många svar på det, men ute i naturen i den friska luften vid vatten är i alla fall ett bra alternativ.
Så vi kör vår mångåriga klassiker Nappataget i sommar också.

Nappataget är till för alla och därför har alla som deltar chansen att vinna fiskeresan till fjälls. Priset är värt cirka 5 000 kronor. I fjol var det stockholmaren Christer Willborg som hade tur när just hans talong drogs.
Förutom det så lottar vi ut fem presentkort på 200 kronor vid varje redovisning (fem tillfällen) under sommaren. Den första redovisningen blir den 25 juni.

Alla som fiskar öring, harr, abborre och gädda är välkomna att vara med i Nappataget. Men bara om fisken är fångad i vatten som är tillgängliga för alla i de fyra kommunerna Piteå, Arjeplog, Arvidsjaur och Älvsbyn.
Anmäl ditt bidrag via formuläret här eller mejla nappataget@pt.se. Glöm inte att ange art, vikt, fångstplats, fångstmetod, dina kontaktuppgifter samt om du har återsatt fisken.
I Nappataget gäller vuxenklass och barnklass (upp till tolv år). Klassvinnarna får inget penningpris, men diplom och äran av att vinna.

Vi vill så klart ha bilder från ditt fiske. Och gärna rörlig film. (Filmer skickas enklast in direkt till vår mejladres nappataget@pt.se
Idag har i princip alla mobiler som klarar det mesta, men OBS ta helst breddare (inte höjdare) med mobilen. Förutom bilder och filmer vill Nappataget gärna ta del av spännande och kanske dråpliga fiskehistorier.
Skitfiske på er!

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!