Helgens lokala sport

Luleå, Skellefteå och Piteå Hockey har uppehåll i helgen, men andra lag och sporter rullar på i vanlig ordning. Wibax jagar nya poäng i innebandyns allsvenska.

10 november 2018 09:00

Varken Luleå, Skellefteå eller Piteå är igång inom ishockeyn i helgen. SHL drar igång igen på tisdag efter landslagsuppehållet.

Wibax har haft en lite märklig inledning av allsvenskan i innebandy. Ingen trepoängare efter sex matcher men bara en nollpoängare.

Fem av matcherna har slutat med sudden death, senast blev det seger hemma mot serieledande Tullinge på övertid med 4–3.

På söndag spelar Wibax, som parkerar på åttonde plats, borta mot tabellfemman AIK. Då hoppas Piteålaget kuna ta sin första trepoängare för i höst.

Bortamatchen sänds som vanligt på pt.se, helt gratis för PT:s prenumeranter. Det är busenkelt att fixa ett abonnemang om ni vill hålla koll på Wibax i vinter, bara 29 kronor första månaden.

I LF Arena dukas det upp för lördagsderby mellan Luleå och Skellefteå..

Vad nu då?

Jo, det handlar om damer och division 1 där lagen möts två gånger i helgen (söndag i Luleå) med flera tjejer från Piteå i båda lagen.

Det blir även en hel del handboll i Piteå i helgen, på söndag närmare bestämt. Då är det Öjebyns herrar som möter Sikeå, Lillpites damer tar också emot Sikeå medan Norrrfjärdens damer får besök av Kramfors.

Div 1-tennisen drar också igång med hemmamatch för Piteå mot Lidköping.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Micke Lindgren

Ämnen du kan följa