Tummen upp för många saker

Insändare2019-11-08 15:49
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

TUMMEN UPP

* ... och stort tack till Rolf Pettersson för insändaren om digitalt utanförskap för oss äldre. Allt verkar självklart numera, att vi ska kunna hänga med i den nya tekniken. Vem lyssnar på oss äldre? Det är en ekonomisk fråga också. Och alla har inte tillgång till hjälp.

Orolig pensionär

 ... till Oskar Ceder som gör ett bra jobb och visar empati.

Nöjd patient

* ... för Andrej och Jana i Älvsbyn, fantastiskt bra jobb när ni fixade våra fönster här i torpet. Såna som ni får Älvsby kommun att blomma och växa.Ni hjälper och bidrar med allt ifrån fotboll till folkrace. Kommunen ska vara er evigt tacksam för ert fina jobb.. Och vi är så nöjda!.

Karl-Jan & Stina 

* ... och ett fång rosor till Hemtjänsten Västra Kajen och Hemsjukvården för god vård och fint bemötande av vår käre Lars-Eric. Tack också för stödet till oss i familjen.

Evy

* ... till Stefan på bion i Piteå för det goda samarbetet du har med Majblommesektionerna. Senast var det spökbio under höstlovet som blev till stor glädje för många barn/ ungdomar i Piteå. Tack vare alla skolelever som hjälper till att sälja majblommor har vi möjlighet att göra olika aktiviteter där alla har möjlighet att anmäla sig och delta men även att bistå de som behöver annan hjälp. 

Majblommesektionerna i Piteå

* ... och tack till Jenny Stenvall, hemsjukvården, och Emelie Sandberg, biståndshandläggare, som informerade om Samordnad Individuell Planering på vårt medlemsmöte. Ni beskrev bl. a insatser / åtgärder som den enskilde har behov av vid utskrivning från sjukhus. Givande och lärorikt.

Föreningen HjärtLung Arvidsjaur