Tummen upp för alla som gjort bra!

Insändare2019-11-15 14:11
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

TUMMEN UPP

* ... och tack till bilföretaget i Piteå för det fantastiska jobb ni gör och den suveräna servicen. Tack också till en av era kunder som skjutsade min sambo och dotter ut till Piteå havsbad.

Carina och Petter m familj

* ... för arbetslaget som grävt in fiber och installerat på vårt område. Snyggt och prydligt och trevligt bemötande.

Ostigården 75

* ... och ett stort hjärtligt tack till Kerstin och Robert som med varma hjärtan förgyllde vårt födelsedagskalas även ett varmt tack till alla gratulanter.

Irene och Leif

* ... till er på Norra Pitholm som förstod att våra två hundar var på rymmen och satte in dem i vårt hus igen. Vi är väldigt tacksamma!

Lotta och Fredrik

* ... och tack till dig ärliga människa som lämnade in min börs på Kappahl, som jag hämtade den 5 november. Tack för ärligheten, det värmer i hjärtat.

Ethel 

* ... till Carin med gänget på hemtjänsten i Norrfjärden. Änglar finns.

Rune

*... för Christinaskolans rektor som vågar ställa kra vpå hockeylagen som bor på skolan. Vi har haft tre barn på skolan och där är det ordning, reda och mycket värme och engagemang från alla som jobbar där. Viktigt att det får fortsätta!

Jan Nilsson, Piteå

 * ... för alla glada och vänliga Pitebor som man möter på promenad i vår fina, lilla stad. Piteå är så gemytligt och jag trivs så väldigt mycket här. Men utan alla vänliga, pratsamma Pitebor vore det inte alls samma sak så tack för att ni är som ni är. 

A Lisbet

* ... till all fantastisk vårdpersonal, inte minst inom psykiatrin i Piteå. Men även ni på akutmottagningen och ambulansen. Tack.

Deppad