TUMMEN UPP

# # ... och tusen tack till personalen på medicin och rehabkliniken, avd 3B, för varm och professionell omvårdnad. Ni har all min respekt! Tack även till mina sköna rumspolare Stefan och Michael, rum 21, som gjorde min vistelse både rolig och uthärdlig. Krya på er!

Barbruden

# # ... och stort tack till Pite Energi och Piteå Båtklubb för en fantastisk dag på Svinöra! Vi bjöds på båtfärd, lunch, fika och strålande solsken. Jag är övertygad om att alla Seniorer instämmer i detta Tack!

Lisbeth Lindmark, SPF Rönnen

# # ... för alla fantastiska lärare, fritidspedagoger och förskollärare i Piteå kommun. Som farmor till fyra barnbarn kan jag inte annat än le inombords då nu även ”fyran” tagit klivet ut i förskolan. Alla barnbarnen trivs jättebra i skola och förskola och det känns fantastiskt att se och höra om personalens engagemang. Tac för att ni finns!

Farmor Ella

# # ... och Hjärtligt tack till Erik och Siri i Koler och Jane i Storsund för all hjälp jag fick vid bilolyckan. 1000 tummar upp till er!

Ida

# # ... och Tack till personalen på IVA Piteå, tack till alla som var inblandade i min mammas vård hennes sista tid i livet och tack för att ni fanns där för mig. jag kommer för alltid bära er med mig, all kärlek till er.

Nathalie

# # ... för damen som knackade på min dörr och berättade att hon kört på min svarta katt! Katten klarade sig oskadd, men chockad... mår bra nu! Din omtanke är guld värd!

”Tacksam”

# # ... och en stor kram till alla våra fina vikarier på Borgen. Tack för i sommar!

Personalen på Borgen

# # ... för dig, omtänksamma människa, som stannade bilen mitt på Sundsgatan för att hjälpa en äldre person som ramlat. Jag kom precis gående på andra sidan, hade tänkt springa över och hjälpa men såg att du hade allt under kontroll. All heder åt dig!

Iakttagare

# # ... och mitt varma tack till all fantastisk vårdpersonal jag mött under min sjukdomstid, ingen nämnd och ingen glömd, från sköterskan på vårdcentralen till specialisterna i Sunderbyn. Vilken bra sjukvård vi har!

Anna