Semester – tid att debattera

4 juli 2019 16:00

Det är nära nu, väldigt nära. Någon långsemester blir det inte, men väl två veckors total avkoppling. Vi har inte ett enda måste på agendan, jag och min man. Underbart.

Nu kommer tjänstledige Åsiktsredaktören Sanna Eriksson tillbaka. Hon kommer även att ta hand om familjematerialet och du når henne på samma mejladresser och telefonnummer som förut, 0911–645 21 och insandare@pt.se / familjenytt@pt.se.

Själv tänker jag förstås fortsatt följa debatten. Jag läser alltid etidningen på min ipad när jag exempelvis är i stugan (paradiset!) i Arjeplog. Det går ju omöjligt att börja dagen utan att läsa PT, även om man är ledig, eller hur?

Hur som helst, den lokala debatten fortsätter att glädja. Kanske är det så att den gynnas av semestertider, att man helt enkelt tid har att skriva nu?

I veckan har debatten fortsatt om både de polska arbetarna och den trista midsommarmaten, men även nya viktiga inlägg är värda att notera – inte minst i dag. Visste du att en kvarlämnad ölburk kan orsaka en kos långa, plågsamma död?

Fortsätt skriv! Njut av sommaren och Trevlig helg!

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Gunnel Ekman Åsiktsredaktör