Många tummen upp – men fy för bussbolaget

13 april 2019 11:30

TUMMEN UPP

# # ...för Bovärden Anders Jonsson i Öjebyn. För att du ordnade sorteringen i vårat soprum och för bra service.

Gårdsgruppen på 49:an

# # ... för Karin Efverström och Rickard Hällgren i Samspelsteamet. Med mångårig erfarenhet, stort engagemang, professionalitet och värme tar de sig an svåra situationer, ser möjligheterna och förverkligar dem tillsammans med hem och skola. Hoppas att Piteå kommun har vett att uppskatta dessa medarbetare!

Erfaren person med insikt

# # ... och ett stort tack till prästen Nils Nordenstorm som gjorde Emelias ceremoni till ett fint minne av henne.

Ingvar

# # ... för fantastiska Inga-Britt som tog hand om Molly då vi var på bröllop i Indien!

Harriet & Lars

# # ... och tack elever i dans-och musikklasserna och personalen på Christinasskolan för en fantastisk föreställning.

Pitholmsskolan 7-9

# # ... till snöröjare, brevbärare, tidningsbud och sopbilen för att ni kommer till oss på V.a Flarkenvägen. Med all snö som kommit, så gör ni det bra! Glad påsk från oss vid vändplan.

EGH

# # … för Oskar Sundström och hans insiktsfulla krönika 5/4. Det är njutbart att läsa hans texter och han imponerar med sitt sätt att skriva. Han behärskar språket på ett briljant sätt, och när han säger att han vill ägna sig åt att skriva, betvivlar jag inte sekund att han kommer att lyckas. Tack Oskar! Du kan vara säker på att Piteå kommer att sakna dig också!

AL

# # ... för städerskan Ingrid, som jobbar på ett gym i Öjebyn. Hjälpsam, trevlig och dukting. Hon gör ett bra jobb!

Gymbesökare

TUMMEN NER

# # ... för bussbolaget som kör morgontrafiken Piteå–Luleå. Vissa chaufförer är mer intresserade av sociala medier än att ge bra service. Istället för att köra fram bussen 10 minuter innan och släppa på sina frusna resenärer väljer de att sitta och fingra på sin telefon i bussen vid lastbryggan. Riktigt irriterande då man faktist ser hur chauffören scrollar på skärmen. De väljer sedan att köra fram 3 minuter innan avgång. Ta hand om passagerarna först och sedan telefonen!

Frusen resenär

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!