Kramar bidrar till en bättre värld

Redaktör'n om läsarkontakter.

KRÖNIKA Gunnel Ekman

KRÖNIKA Gunnel Ekman

Foto: Jens Ökvist

Insändare2019-10-31 11:26
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Det är alltid trevligt med läsarkontakt. Ja, undantaget skulle väl då vara någon som är irriterad på något tidningen skrivit om eller något jag,  som person, har gjort. Dessa människor tenderar dock att mer sällan ta direktkontakt, istället gnäller/skäller de i annat forum eller till någon annan person, vilket jag finner både anmärkningsvärt och fegt.

Nåja, detta beteende får stå för dem. De får ju knappast något gehör för sina synpunkter då heller.

Hur som helst, vad jag initialt tänkte på, då jag skrev att det alltid är trevligt med läsarkontakter, det är när privatpersoner hör av sig per mejl eller telefon eller kanske till och med söker upp en öga mot öga och spontant säger att de tycker jag gör ett bra jobb. Det är ju alltid kul. Jättekul!

Själv lärde jag mig vikten av att visa uppskattning för många år sedan då jag gick över skolgården hemma, efter att ha lämnat den yngsta till dagis, och tänkte "Egentligen, vad nöjd jag är med skola och förskola, vad tryggt och bra det känns". Och så sa jag det till en rastvaktande person, som spontankramade om mig och tackade översvallande. 

Jag har också delat ut (och fått) kramar i mina läsarkontakter, vilket känns jättebra. Så tala om ifall någon gör något bra - och krama gärna vederbörande om ni ses öga mot öga, kramar är alltid bra och bidrar till en bättre värld, tycker jag.

Vill du inte kramas, jamen skriv en Tummen upp då, det är också populärt. Veckans "tummar" hittar du här intill.

 Men fortsätt skriv! Och trevlig helg, alla!