"Jag hoppas på examen med stil och spontanitet"

11 juni 2019 13:58

Strömbackaskolans lärarkår med gymnasiechefen Britta Dahlén - i chefsroll - tror och hoppas på en glädjefylld examensdag för de gymnasieelever, som fredag 14 juni lämnar skolan för framtida arbete eller vidare studier.

Förhoppningsvis slipper intresserade föräldrar, släktingar, anhöriga samt kompisar få uppleva skräniga, ölstinna och vinberusade ungdomar på lastbilsflaken.

Visa upp det bästa vi har av Piteås ungdomar, som verkligen kan släppa loss den sanna glädjen över att tre års gymnasiestudier nu är avklarade.

Helt klart är att det stora flertalet ungdomar starkt tar avstånd från de negativa uttryck, som ett fåtal glömt bort i examensyran. Varje ungdom representerar inte bara sig själv utan familjen, skolan samt dessutom sin fritidssyssla, musikgrupp, idrottsförening samt övrig hobbyverksamhet.

Låt Piteåpolisen få en positiv upplevelse av gymnasieexamen utan rättsliga ingrepp. Fira din examensdag med stil och spontanitet. En högtidsdag som i framtiden kan kommas ihåg, som en dag utöver det vanliga.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Hans ”Frecka” Fredricson Lagspelstränare och f.d lärare