TUMMEN UPP

# # ... och 1000 tack alla medverkande i Piterevyn, för att ni sprider glädje och bjuder på er själv . Hoppas vi får njuta och skratta många år till.

Skrattande besökare

# # ... för Jacob Marklund som arbetar som en iller med värmepumpsinstallationer i -20 till -30 graders utetemperatur. All positiv feedback som lämnas från de kunder du varit hos gör inte saken sämre!

”Chefen”

# # ... till Älvsby vårdcentral och Ortopedkliniken avdelning 7A, Piteå sjukhus, och ortoped Klas Stenström och övrig personal som 16/1 hjälpte mig med operation av en höft som jag väntat på i 16 månader. Ni är guld värda, tack för allt!

Kjell Andersson, trubadur Älvsbyn

# # ... för grannarna som skottar åt våra föräldrar på CJ. Tusen, miljoner tack!

M&I

# # ... för de som ordnade sorteringskärl för plast och metallförpackningar åt oss i Pålsträsk tack

Nöjda bybor

# # ... till den riktiga tomten med tomtemor och tomtenisse, som kom med fina julklappar till alla elever på Rönnskolan.

Elever och personal på Rönnskolan

# # ... för Diana och Karin på Samvaron Hamnplan för allt ni gör för alla besökare och pensionärer. Alltid vänliga och tillmötesgående

”Flitig besökare ”

TUMMEN NER

# # ... för Flarkenvägens vägförening som inte snöröjer utfarten till E4. Föreningen är ansvarig för att hålla snön borta så bilar kan trafikera korsningen. När Flarkenvägen snöröjs så tas snön bort i korsningen, men sedan läggs det upp en snövall varje gång E4 plogas (med tätare intervaller). Den snön ligger sedan kvar i flera dygn. Fortsätter man att låta bli att snöröja så händer snart en olycka i korsningen.

Pendlare

# # ... för det bussbolag som körde linje 21 fredag den 1 feb kl 20.05 från Luleå till Älvsbyn med en buss som tog in avgaser och saknade säkerhetsbälten för passagerarna. Aldrig mer linje 21.

ML