Med anledning av: insändaren ”Skämtar du Annie Lööf?” publicerad 5 februari.

I insändaren skriver Anne-Christine Esberg att Annie Lööf ska ha utsatt andra människor för ett fruktansvärt hat och att hon vräkt ur sig oförskämdheter samt att hon dessutom tycker det är en välgärning. Skämtar du Anne-Christine Esberg?

Lööf har öppet och rakt kritiserat SD och sagt att hon på inga villkor vill samarbeta med dem.

När hon så bidragit till att vi fått en regering så har hon blivit totalt överöst med tusentals kommentarer, mejl, telefonsamtal och så vidare – och då kan vi snacka om hat.

Jag har full förståelse för att folk som inte följer med i sociala medier typ Facebook och inte vet vad som skrivs, men det uttrycks oerhört grova hot om fruktansvärt våld, sexuellt våld och till om med död som riktas både mot Annie Lööf och hennes barn.

Har personligen läst över ettusen dylika kommentarer och svär på att i princip alla kommer från SD-anhängare, ja till och med från aktiva SD-politiker.

Är själv ingen större fan av Annie Lööf men ingen människa borde få utstå något liknande och hon får inte heller det från övriga partier, däremot kraftig kritik vilket ju är helt ok.

Att då som A-C E ha mage att jämföra dessa företeelser är så otroligt att jag utan att blinka kan utmana henne att för varje hatiskt uttalande som Lööf eller för den delen vem som helst från vilket annat parti som helst så ska jag kunna kontra med 50 ännu värre från folk som utan att blinka erkänner att de är SD-anhängare.

Är så säker att jag kan utmana på en sak till: Kom med skandaler från vilket annat parti som helst och jag ska kontra med 50 sådana bara från SD.

Slutligen, vore enkelt uttrycka hat mot dig A-C E, men skulle aldrig i mitt liv vilja att någon människa vilken som helst bli drabbad av ens en bråkdel av vad som drabbat Lööf. Skäms!

Förresten, gissa varför jag inte sätter ut mitt eget namn...?