Försöker Kata förminska SD?

11 augusti 2019 11:00

REPLIK / Med anledning av: ledaren "Rasism förklätt till kvinnorättskamp" (7/8).

I ledaren i PT ondgör sig Kata Nilsson över en debattartikel i Afonbladet, signerad SD. I artikeln pläderar skribenterna för att utländska våldtäktsmän ska utvisas till sina respektive hemländer.

Detta är så fasansfullt i Kata Nilssons ögon att hon på det mest märkliga sätt propagerar för att dessa män skall likställas med svenska våldtäktsmän som inte behöver riskera utvisning.

Att förklara Katas frenetiska försvar av utländska våldtäktsmän kan knappast förklaras med hennes bristande kunskaper eller relativt låga ålder. Den mest troliga förklaringen till Katas patetiska försvar av dessa män är mest troligt ett tappert försök att förminska SD:s framgångar i politiken och att kanske, om möjligt rädda en eller annan röst till sitt eget parti.

Både jag, Kata Nilsson och de allra flesta i det här landet vet att om en svensk man/kvinna utför ett våldsbrott i annat land får de vara glada och tacksamma om de efter avtjänat fängelsestraff får återvända hem.

Nej, Kata Nilsson du har fel när du anklagar mig och mina partikamrater för rasism när vi försvarar svenska kvinnors rätt att själva bestämma vem de vill bedriva sex med.

Om något är rasism så är det i mina och mångas ögon, när män från andra länder med hjälp av sin kultur tar sig rätten att våldföra sig på svenska kvinnor. Nilsson försöker på sitt eget lilla patetiska sätt övertyga läsarna om att även svenska våldtäktsmän borde utvisas, men då detta inte är möjligt, låta alla våldtäktsmän få åtnjuta den svenska friheten och därmed också möjligheten att begå fler våldtäkter.

Som alla vet, även Kata Nilsson, så är Sveriges enda möjlighet att bli kvitt en kriminell, att hyra en fängelseplats i till exempel Nederländerna, men tyvärr efter avtjänad tid så får vi snällt ta tillbaka den kriminelle. Tyvärr!

Kan det vara Kata Nilssons inställning som ligger till grund för Piteåpolisens svaga intresse för att lösa det, som väl får betecknas som en gruppvåldtäkt under PDOL?

Vad som också är av stort intresse för PT:s läsare är om den välvilliga inställning till invandrade våldtäktsmän som Kata Nilsson uppvisar, också är en inställning som övriga socialdemokratiska kvinnor och kvinnor i partiets stödgrupper i Piteå, besitter.

Själv tycker jag att vårt partis förslag om att alla utländska våldtäktsmän inte bara bör utan skall återbördas till sitt hemland utan att några som helst förmildrande omständigheter ska råda.

Detta då jag är övertygad om att de i de allra flesta fall är medvetna om att våldtäkt är ett grovt brott i Sverige. Det är bara att beklaga att Socialdemokraterna i Piteå har en företrädare som försvarar utländska våldtäktsmän före svenska kvinnors rättigheter.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Anne-Christine Esberg (SD)