Bröllopspresenten - ett huvudbry för många

3 juni 2022 08:33

(texten är sponsrad)

Att bli bjuden på bröllop är väldigt roligt men det brukar betyda en del shopping. Sommaren är högsäsong för bröllop och chansen är stor att du blir bjuden på minst en tillställning. När det kommer till att köpa en bröllopsgåva kan funderingarna bli många. Är det så att du står brudparet nära är det alltid roligare att köpa en mer personlig present. Om du inte står de så nära kan en mer praktisk gåva på sin plats.

Önskelistan

För att  minska antalet frågor och funderingar vad gäller bröllopspresenter brukar brudparet skriva ner vad de önskar sig och dela med sig av önskelistan till gästerna. Då får gästerna hjälp på traven och behöver inte fundera i onödan. Antingen väljer du en present från listan rakt av eller så ser du önskningarna mer som riktlinjer och inspiration.

Oftast har brudparet även utsett en toastmaster eller ett värdpar som finns tillgängliga för frågor. Kontakta dessa för att stämma av den eventuella önskelistan eller för andra frågor och funderingar kring en specifik bröllopspresent du tänkt ut. Genom att dela med vad du har för avsikt att ge brudparet, minskas risken för att du köper samma gåva som någon annan.

En upplevelse 

Man behöver inte ge bort en sak eller produkt. I många fall kan det vara betydligt roligare att ge bort någonting som paret kan göra eller uppleva tillsammans. 

Att uppleva handlar till stor del att lära sig nya saker, smaka nya smaker eller att lära sig en ny färdighet. Det kan vara ett sätt för två personer att komma ännu närmre och kan i många fall bli ett minne för livet.

Populära presenter när det kommer till upplevelser kan vara alltifrån något som testar deras samarbetsförmåga inför livet som väntar de tillsammans eller något som skrämmer de båda men som de alltid velat prova? Det finns många unika och trevliga upplevelser i olika prisklasser att ge brudparet.

Frågor kan leda till inspiration

Försök att undvika att utgå från din egna personliga stil när du köper present. Fundera istället på vad paret verkligen skulle vilja ha. Det kan till exempel vara något inom en hobby eller ett intresse som dom delar eller har velat att prova. Kanske har dom planer på ett nytt hem eller lantställe som behöver dekoreras. Frågor leder till svar och förhoppningsvis till den perfekta presenten. 


 

Från

upplevelse.com