Ät eleganta middagar hemma (utan att behöva gå och handla)

21 juni 2022 15:59

Detta inlägg är en annons

Vem uppskattar inte ett utsökt mål mat på en lyxkrog, tillagad av en mästerkock med färska ingredienser som är perfekt sammansatta för att ge dig en harmonisk smakupplevelse? Och vem skulle inte vilja uppleva dessa smaker hemma vid matbordet nästan varje dag i veckan?

Det kanske låter för bra för att vara sant, men det är faktiskt relativt enkelt och riktigt prisvärt att själv laga eleganta middagar hemma som hela familjen kan njuta av. Med rätt lösning slipper du dessutom själv gå och handla ingredienser. Få istället rätt mängd färska ingredienser med lättlästa recept direkt hem till dörren.

Matkassar med allt du behöver, levererade hem till dörren

Vi pratar självklart om färdiga matkassar. Idag finns det många matkassar att välja bland och med rätt matkasse kan du få hem fantastiskt goda recept som du själv kan laga hemma i köket. HelloFresh har till exempel en matkasse med fokus på kött och grönt där du får färska bitar av nöt, fläsk eller vilt med härliga grönsaker. Äter du hellre fisk har de även matkassar med fisk och grönsaker

Spara tid och ät gott

Det smidigaste med att beställa matkassar är att du sparar så mycket tid genom att slippa planera middagar och gå och handla varje vecka. Är du extra mån om just din tid kan du även välja matkassen “Snabbt & Enkelt” för att laga en snabb middag nästan varje dag utan att tumma på smakerna.

Även för barnfamiljer

Har du kräsna barn hemma som vägrar gå nära mat som inte ser bekant ut? Ingen fara. HelloFresh har nämligen matkassar som är specifikt designade för barnfamiljer. Matkassen “Familjevänligt” innehåller både enkla maträtter som alla barn älskar, som Pasta carbonara, men även barnvänliga varianter på andra klassiska rätter. Hela familjen ska ha chansen att njuta av god mat och med matkassen familjevänligt kan barnen vara med och laga maten med föräldrarna.

Premium matkassar för riktiga lyxiga middagar

När du beställer matkassar från HelloFresh får du själv välja vilka rätter som ska vara med i din leverans varje vecka. Du kan välja rätter i den kategori du har valt: Kött & Grönt, Familjvänligt, Snabbt & Enkelt, Vegetariskt, Kalorismart, Fisk & Grönsaker. Förutom recepten som ingår i dessa kategorier har du även möjlighet att välja till Premium-rätter.

Rätterna under kategorin Premium är lyxiga och eleganta maträtter i fas med landets bästa lyxkrogar. Här kan du hitta utsökta måltider med lite mer exklusiva ingredienser som du kan laga på helgen eller när det är dags att fira något trevligt. Det bästa med dessa rätter är, precis som alla andra matkassar från HelloFresh, att du får med alla ingredienser som behövs. Det enda du behöver ha hemma är grundingredienser som till exempel olja och salt, men de viktigaste råvarorna följer alltid med.

Testa mat från världens alla hörn

Är du nyfiken på att testa mat från Marocko, Grekland, Japan eller Brasilien? Under kategorin Världens Kök har HelloFresh samlat flera utsökta maträtter från några av världens bästa kök. Urvalet i denna kategori ändras konstant och du kan testa exotiska rätter och uppleva nya, spännande smaker varje vecka.

Spara tid och ät gott utan kompromisser

Det är idag enkelt att äta lyxigt hemma vid matbordet utan att det kostar skjortan. Med matkassar som HelloFresh kan du få hem färdiga recept med färska ingredienser oavsett var i landet du bor. Det är både gott och enkelt att laga men det bästa med dessa färdiga matkassar är förmodligen all tid du sparar genom att slippa gå och handla själv. Testa idag och upptäck nya spännande maträtter med HelloFresh.


 

Från

hellofresh.se