Sommarnöje Herre min je så mycket musik det finns! Och så många duktiga musiker! Och vilka härliga platser att njuta på, för att inte tala om alla trevliga människor. Och gott fika! Och sommaren i Piteå. Ja, Piteå över huvud taget. Med omnejd. Oavsett årstid!

Denna kväll åkte vi till Swensbylijda för att höra Joe´s Combo. Ett fantastiskt femmannaband ”gubbar”, som började spela ihop redan 1961. Men en av killarna föddes – 67, så alla var väl inte med från början. Ni skulle ha varit där och lyssnat på deras gitarrboogie. Vilket ös! Eller Elvislåtarna, det är musik i vår smak, det!

”Håjladokonsärn” i Bertnäs gick inte heller av för hackor. Stefan B Andersson och Annika Gaudet vet ju alla hur duktiga de är. I Jävre lyssnade vi på dem en kväll och en annan kväll njöt vi av Francis Goosens och Mikael Lifvakts sång och musik. Mikael och Patrik hade en helkväll i Hortlax kyrka i maj.

Men priset tar nog den underhållning vi PRO:are bjöds på när vi söndag och måndag (28-29/7) var på kryssning i Norrbottens skärgård med Laponia.

En dragspelare, som förutom att han tålde att tittas på, var en virtuos på sitt instrument. ”Hovmästaren”, som sjöng lika bara som Tommy Körberg, hade show i dagarna två, förutom att han tillsammans med sin fantastiska personal serverade oss god mat. Missa inte den kryssningen nästa år!

Schlagers, ”rock and roll” eller härliga psalmer – all musik är ett livselixir som fyller mig med glädje varje dag och Joe´s Combo lyssnar jag gärna på igen!