I vårt mediehus finns massor av härlig kompetens. Här finns en redaktion, en avdelning med mediasäljare, en contentbyrå, marknadsavdelning, ekonomiavdelning, kundtjänst och Let´s Display som jobbar med uthyrning/försäljning av digitala skärmar.

.....

Innovativ försäljningschef till Piteå-Tidningen

Piteå-Tidningen verkar i en bransch som är i ständig förändring där utmaningarna är stora, men vi väljer att se möjligheterna som är ännu större. Därför söker vi dig som ska driva och utveckla vår B2B-försäljning. Vi ger dig möjligheten att arbeta med ett av Piteås starkaste varumärke.

Vi söker dig som är hungrig på nästa stora utmaning i karriären. Vi tror att du med stort engagemang vill utveckla försäljningen i området och med hjälp av din erfarenhet kan bidra med nya strategier och idéer.

Om tjänsten

Som försäljningschef ansvarar du för all försäljning B2B, där Piteå-Tidningens säljare fungerar som rådgivare och lotsar kunden till den bästa effekten utifrån sitt behov med hjälp av Piteå-Tidningens portfölj. I ditt uppdrag ingår att driva, leda och coacha säljarna. Som försäljningschef ingår du i ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD.

Vem vi söker

För att lyckas vet vi att du har en hel del erfarenhet i bagaget. Vi vet också att du har en stark tro på dig själv och är framåtriktad, driven, nytänkande och målmedveten. Du har viljan att lyckas och kunskap och erfarenhet nog att driva på försäljningen. Det gör du genom att stödja och utmana dina medarbetare för att nå och överträffa högt ställda resultatmål.

Sist men inte minst har du också en coachande ledarstil och älskar att se andra människor lyckas. Du har förmåga att skapa en positiv och utvecklande kultur där både individen och gruppen trivs och presterar.

Vad erbjuder vi dig?

Hos oss blir du del av en kultur som präglas av företagsamhet, öppenhet och genuint engagemang. Rätt person får stora möjligheter till en spännande karriär och vi planerar ständigt för framtida kompetensbehov genom att erbjuda värdefulla utbildnings- och utvecklingsmöjligheter. Samtidigt vill vi ge rätt förutsättningar för att kombinera yrkesliv med ett aktivt liv vid sidan av arbetet.

Kontakta:

Sebastian Sandsten, VD Piteå-Tidningen

Telefon: 076-785 76 05

Mail: sebastian.sandsten@pt.se

Vi vill ha in din ansökan senast den 31 mars 2019, urval och intervjuer kommer att ske löpande.

....