SD månar om landets befolkning

Jag tror knappast det är sant när jag läser signaturen "Gnäll" som ondgör sig över att det finns partier som månar om landets befolkning och inte vill ha kvar den minister som har ansvaret.

Inrikes 29 november 2019 09:20
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

REPLIK

Det är förvånande att någon ännu med hedern i behåll vill ställa sig upp och försvara den sittande regeringens totala misslyckande när det gäller att kväsa kriminaliteten och göra landet säkrare.

Jag håller med om att det hade sett betydligt bättre ut om Stefan Löfven gått till talmannen och bett honom att tillsammans med sina ministrar bli entledigade från sitt självpåtagna uppdrag. Detta skulle med stor sannolikhet ha gjort att "Gnäll" skulle våga stå med sitt namn när hon/han framför sina åsikter.

Det som förvånar är att det tyvärr verkar finnas medlemmar hos den sittande regeringen som inte har förstått att Sverige idag räknas som ett farligt land att bo och vistas i. Det är förvånande att inte fler, främst socialdemokrater, har krävt Stefan Löfvens avgång. Detta efter att han uppenbarligen har misslyckats så kapital med sitt uppdrag.

 Till "Gnäll" vill jag bara avslutningsvis säga att du verkar leva i en bubbla, där rapporter om det alltmer ökande våldet här i landet inte går in. Det enda jag rekommendera dig är att släppa de utopiska drömmarna om att någon eller några fler poliser ska avhjälpa brottsligheten.

Kriminaliteten kan bara bekämpas genom att vi ser till så att så handlingskraftiga människor vi kan hitta tar över styret i landet och kan rensa upp i träsket och bli av med de kriminella anhangen vi har tillåtit få fäste här i landet.

Ann-Christine Esberg (SD)

Ämnen du kan följa
Läs mer!
Olyckor, katastrofer

Över 200 demonstranter skadade – polis dödad

Olyckor, katastrofer

Demonstrant i Libanon: "Vi kräver förändring"

Konflikter, krig & terrorism

Libanons informationsminister avgår

Konflikter, krig & terrorism

Omtvistade talibanfångar släpps i Afghanistan

Konflikter, krig & terrorism

Libanonaktivist: Nu finns det ingen återvändo

Visa fler