Ökad omsättning för Nybergs Mekaniska Verkstad i Piteå AB

<preamble>Årsredovisningen för Nybergs Mekaniska Verkstad i Piteå är klar. </preamble>Verksamheten står bokförd på 66 miljoner kronor i omsättning, en ökning på 2,3 procent från 2022.

Illustrationen visar rörelsemarginalen för Nybergs Mekaniska Verkstad i Piteå för det senaste året. Bakgrunden är en satellitbild över företagets adress.

Illustrationen visar rörelsemarginalen för Nybergs Mekaniska Verkstad i Piteå för det senaste året. Bakgrunden är en satellitbild över företagets adress.

Foto: Proff, Google Maps

Företagande2024-10-14 07:10

Resultatet före skatt är högre än föregående år, drygt 3,6 miljoner kronor mot omkring två miljoner kronor.

Rörelseresultatet ökar med 11,6 procent från 2022, och slutar på 8,4 miljoner kronor.

Rörelsemarginal blev 12,7 procent, som är på samma nivå som 2022.

Enligt de färskaste siffrorna från SCB, ligger den genomsnittliga rörelsemarginalen för svenska företag på 8,7 procent. I sektorn för tillverkning av metallvaror utom maskiner och apparater uppgår det motsvarande genomsnittet till 6,6 procent. Noteras ska att företaget är ett av sju i koncernen och att varje företags resultat officiellt rapporteras för sig. Moderbolag är P & f Förvaltning Aktiebolag.

Nybergs Mekaniska Verkstad i Piteå: En översikt

Företaget grundades 2011 och har verkar inom metallegoarbeten. Företaget är ett av sju i koncernen där P & f Förvaltning Aktiebolag är moderbolag.

Företaget har 43 anställda, enligt årsredovisningen, vilket är två färre än föregående redovisningsår.

Styrelseordförande är Stig Niklas Pääjärvi (60).

Toppföretagen i branschen

Sett till omsättning är Nybergs Mekaniska Verkstad i Piteå det fjärde största företaget inom sin specifika bransch i Norrbotten, som är metallegoarbeten.

Företaget är också det 170:e största i landet. Det finns 58 företag i samma bransch i Norrbotten.

Följande sammanställning presenterar topplistan för den aktuella branschen, ordnad efter omsättning. Denna information hämtas från den senast registrerade årsredovisningen och kommer att kontinuerligt uppdateras i takt med att nya årsredovisningar inkommer.

Karta: .
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!